Prison Break REVINE! Sezonul 5

Prison break revine pe marile ecrane, in curând. Miller și Purcell – Michael și fratele lui Lincoln Burrows vor aparea 100% (confirmat de Fox) în noua serie Prison Break revival. Sara si alte personaje precum Fernando Sucre, T-bag, sau Alexander Mahone, vor participa de asemenea în marea producție.
Ce se va întâmpla în noul sezon?!
Totul începe la 7 ani de la moarte lui Michael, atunci cand Sara afla că soțul ei ar putea fi în viată. Alături de Lincoln si intrega echipa, Sara, v-a începe aventura în căutarea lui Michael. Cum a ajuns Michael în spatele barelor din nou?
Noi grupări de teroriști precum ISIS sau ISIL, își vor face apariția, aceștia fiind mult mai periculoși și mai controversaţi, care luceaza la alt nivel. Dupa 7 ani in care Michael a fost impicat in aceste organizații mafiote, inbarea este: Cine a devenit Michael, este el acum un personaj negativ? Care este povestea lui si de ce a ajuns iar în acesta situație critica?
Trebuie sa fie ceva foarte palpitant si interesant care nu v-a dezamăgi fanii, ci cu siguranță îi va satisface si surprinde în mod plăcut.

Distribuie

Leave a Reply